Telefoner

Telefoner/mobiler

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

posifontracker-frontvegayoyomotion-trygghetsmobil

Nya mobila trygghetstelefoner med GPS och spårsändare. Läs mer

Doro HandlePlus 334gsm

doro-handle-plus

Håll kontakten med nära och kära med hjälp av denna extremt lättanvända mobiltelefon. Med Doro HandlePlus 334 gsm behövs bara en knapptryckning för att besvara inkommande samtal eller ringa upp något av de fyra förprogrammerade numren.

Hemsida: www.doro.se

Doro Memory Plus 319ph med lock.

doro-memoryplus-319phdoro-memoryplus-319ph-lock-nedfallt

Programmera in de kortnummer som ska finnas på de fyra stora knapparna och stäng sedan luckan. Luren är enkel att sätta på plats och den ligger kvar. Sätt foton på knapparna, kanske till och med samma bild på alla fyra om det bara är en person som den demenssjuke ringer till.

Hemsida:http://www.irishjalpmedel.se

Bildtelefon – Picture phone

nummersandare

Enkel telefonnummerslagare

Hemsida: www.dustin.se

Telefonvisaren.

telefonvisaren

Tre funktioner:

  • Visa vem som ringer med hjälp av bilder som lätt förknippas med innehavaren av telefonnumret. Det kan till exempel vara ett fotografi, en teckning eller en lapp med namnet. Ringer någon från ett av de inprogrammerade numren, blinkar bilden och man kan direkt identifiera vem det är. Om man inte svarar lyser bilden på den person som ringt upp. När man kommer hem är det då lätt att se vilka som försökt ringa.
  • Den inbyggda telefonsvararen använder också dessa bilder. Varje bild kan förses med en egen röstbrevlåda och när någon lämnat ett meddelande börjar bilden blinka. Man kan direkt se att just denna person lämnat ett meddelande. Tryck på bilden, så spelas meddelandet upp!
  • TelefonVisaren är lätt att ringa med, det är bara att trycka på bilden på personen man vill nå!

Hemsida. www.abilia.se